Oxygen Advantage on-line ZOOM tečaj

Oxygen Advantage tehnika jedna je od trenutno najpopularnijih metoda disanja u svijetu.  Namijenjen je svima koji žele na jednostavan i prirodan način povećati svoje performanse pomoću pravilnog disanja kako u sportu tako i fitnessu ili pak popraviti vlastito zdravlje ili zdravlje svojeg djeteta.

Način plaćanja
• Uplata na račun

95,00 

Opis

Program Oxygen Advantage® pomaže pojedincu da uspostavi funkcionalni obrazac disanja i podigne vlastitu razinu energije te bude uspješniji u mentalnoj i fizičkoj aktivnosti. Učinkovitije disanje direktno utječe na povećanje kvalitete sna, mentalnu bistrinu i sposobnost fokusiranja, tjelesnu otpornost, opuštenost, reduciranje simptoma određenih stanja (npr. astme) te pravilan razvoj kod djeteta.

CILJ: Cilj edukacije je upoznati se sa značajkama i dobrobitima funkcionalnog disanja te naučiti praktične vježbe za korekciju disajnog obrasca, poboljšanje tjelesne kondicije i aktivaciju relaksacijskog odgovora.

ZA KOGA: Edukacija je namijenjena svima, bilo da su sportski aktivni ili žele potaknuti poboljšanje tjelesne forme i mentalnog stanja vježbama disanja.

OGRANIČENJA: Ova edukacija nažalost nije u mogućnosti pratiti osobe koje su pod određenim medicinskim tretmanom (npr. rak, epilepsija, srčane tegobe, bolesti bubrega, dijabetes, anemija, psihička stanja) te trudnice.

TRAJANJE: Tečaj uključuje 4 sastanka u razmaku od po tjedan dana u trajanju od 90 minuta.

SADRŽAJ: Na sastancima se predaje teorija koja stoji iza vježbi disanja te se nakon toga rade i same vježbe uz praćenje napredak polaznika. Definirani su objektivni pokazatelji za individualno praćenje napretka ovisno o statusu svakog polaznika.

Dodatne informacije

Termini

Svaki prvi utorak u mjesecu u 19:00h ZOOM