Boljim disanjem optimiraj svoje zdravlje, kvalitetu života i izvedbu

Akademija disanja

Akademija disanja kroz edukaciju tehnika disanja omogućuje da znanstvene spoznaje o učinkovitom disanju i njihova praktična primjena nađu put do svakog pojedinca željnog promjene kako bi lakše optimirao svoje zdravlje, kvalitetu života ili sportsku izvedbu.

ButeykoClinic_logo

Buteyko metoda disanja

Buteyko metoda se sastoji od niza vježbi disanja i smjernica posebno dizajniranih za reduciranje disanja. Dovođenje volumena disanja na normalnu razinu rezultira drastičnim smanjenjem uobičajenih problema vezanih uz disanje i donosi mnoge dodatne zdravstvene prednosti kao što su veća energija i bolji san.

OXYGEN ADVANTAGE®

Moguća je revolucija vašeg disanja i fizičke kondicije. Vrijeme je da steknete vještine za pravilno disanje. Koristeći tehniku disanja Oxygen Advantage ® poboljšat ćete opskrbu vašeg tijela kisikom. Zbog toga ćete se osjećati bolje i imati više energije. Sve to omogućiti će vam da podignete svoje fizičke sposobnosti i da aktivno djelujete kako u privatnom životu tako i u poslovnom i radnom okruženju.

Respiracijska gimnastika

Respiracijska gimnastika Akademije disanja nudi širok spektar osnovnih i naprednih respiracijskih vježbi i tehnika disanja namijenjenih integraciji biomehaničke, biokemijske i psihofiziološke dimenzije disanja pojedinca. U pristup su uključeni komplementarni principi više škola disanja, kako modernih tako i tradicionalnih.