O nama

Misija

Akademija disanja

Akademija disanja kroz edukaciju omogućuje da znanstvene spoznaje o učinkovitom disanju i njihova praktična primjena nađu put do svakog pojedinca željnog promjene kako bi bio sretniji i ispunjeniji životnom energijom.

Instruktori

HRVOJE FILIPČIĆ, MBPI

Punopravni je član organizacije Buteyko Professionals International. Diplomirani je instruktor Buteyko metode disanja i certificirani instruktor za Oxygen Advantage® program.

Diplomu Buteyko metode disanja je stekao nakon kliničke prakse u Dublinu i Galwayu, a certifikat za Oxygen Advantage® program nakon instruktorskog treninga u Amsterdamu, sve pod direktnim vodstvom Patricka McKeowna, vodećeg svjetskog autoriteta za Buteyko metodu disanja.

Hrvoje je također Instruktor pilatesa i joge, za što je položio ispit prema programu verificiranom od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.

Rekreativno se bavi ronjenjem na dah i ima službeni status Advanced Freediver (PSS).

“Hrvoje Filipčić prvi je instruktor programa Oxygen Advantage koji tu metodu podučava u Hrvatskoj gdje će, predviđam, svijest o važnosti optimalnih načina disanja za bolje zdravlje i sportska postignuća i dalje rasti.

Presretan sam što je Hrvoje spreman upoznati s tim programom ljude u Hrvatskoj. Kao licencirani instruktor, Hrvoje dobro poznaje jednostavne i učinkovite tehnike za ublažavanje stresa, tjeskobe i astme, popravljanje kvalitete sna i ostvarenje punog potencijala u sportu.”

Patrick McKeown

BA, MA, Dip BM (Prof. K. P. Buteyko), FBPI

Autor internacionalnog bestselera The Oxygen Advantage i tvorac te majstor instruktor istoimene tehnike. 

Patrick McKeown je naširoko smatran jednim od vodećih svijetskih eksperata po pitanju reedukacije disanja.

Poboljšajte svoje zdravlje i sportski učinak

Nudimo radionice i tečajeve koji omogućuju da znanstvene spoznaje o učinkovitom disanju i njihova praktična primjena nađu put do svakog pojedinca željnog promjene kako bi bio sretniji i ispunjeniji životnom energijom.

Učenjem disanja pomoću Buteyko metode podržavate svoje zdravlje i boljitak