Uvjeti korištenja

Kako bi podatci na web stranicama akademijadisanja.com bili točni i aktualni Filakon, vl.Hrvoje Filipčić će uložiti razuman napor, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na akademijadisanja.com stranice koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Filakon, vl.Hrvoje Filipčić neće biti odgovoran ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica akademijadisanja.com ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju. 

Filakon, vl.Hrvoje Filipčić nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Filakon, vl.Hrvoje Filipčić zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima obrt Filakon nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.

Obrt Filakon poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti obrta Filakon bit će objavljena na ovoj web stranici.

Bilo kakvo korištenje web stranica akademijadisanja.com podliježe ovdje navedenim uvjetima i terminima. Sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se preuzimati jedino i isključivo u nekomercijalne svrhe te osobnu uporabu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava. To znači da nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reprodukcija ili distribucija na bilo koji drugi način bez izričitog pisanog pristanka obrta Filakon, vl.Hrvoje Filipčić .